Perfectino Creatina is een van de nieuwste generatie kalkpleister, dat is heel gemakkelijk te gebruiken. Hier is een mooi en kostbaar struktuur, als inspiratie brengt hem tot een replica van elke klassieke afwerking zoals stucwerk, witsel, marmorino stucwerk, tadelakt, enz. Het maakt het ook mogelijk gebruikers te creëren originele texturen en kleur effecten. Als waterbestendig product, kan worden gebruikt rondom het huis op een bepaald oppervlak, met inbegrip van vloer!

Tadelakt Pro™ van Perfectino is een modern materiaal dat traditie verzoent met spitstechnologie. Deze volkomen waterdichte pleister zorgt voor een gladde en warme look met zijdeachtige kleuren. Deze milieuvriendelijke afwerking heeft schimmelwerende eigenschappen en regelt op natuurlijke wijze de vochtigheid en de temperatuur. Tadelakt Pro dat makkelijk valt aan te brengen en erg bestendig is, brengt een van de meest prestigieuze afwerkingen binnen handbereik van iedereen. Voor alle natte kamers maar ook uitstekend op vloeren en werkbladen.

Stone ™ van Perfectino is een minerale pleister die speciaal ontworpen is als imitatie van natuursteen en beton . Het product kan glad, ruw of gepolijst worden aangebracht op alle mogelijke oppervlakken en materialen.
Stone is milieuvriendelijk en waterbestendig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De pleister is bestand tegen schuren, blijft soepel en barst niet. Eenvoudige toepassing in 1 of 2 lagen op alle ondergronden

Creatina ™ van Perfectino is een nieuwe generatie kalkpleister die erg gebruiksvriendelijk is. Het is een fijne en mooi ogende pleister waarmee snel alle klassieke afwerkingen zoals stucwerk, witten, marmorino enz. uitgevoerd kunnen worden. Nieuwe kleur- en textuureffecten kunnen er echter ook mee verwezenlijkt worden. Creatina is waterbestendig en kan overal in huis gebruikt worden, op alle mogelijke oppervlakken, voor vloeren en muren.

Ook aangepast voor douches en badkamers mits een aangepaste vlekkenbehandeling.